Dålig uppdatering

Jag vet har varit dålig på att uppdatera här. Men har fan inget att skiva här lixom. :( Min häst är lixom dålig. Så gör typ inte ett skit om dagnarna. Men att att fixa till henne och borsta och går med henne. Sen är jag bara med tias och busar med han :) I går red jag Valle och det gick super bra :) Ska nog rida han lite i dag med :) Super kul! Han blev riktigt fin i går efter jag hade ridit... Var med Anna typ hela dan i går med :) Super kul att träffa henne för det var ju inte i förra veckan precis :P Thihi  xD
Men efter stallet dog hon hem och jag hem till mig. Var ner och handlade lite saker som jag skulle ha till maten.
Sen började jag laga god mat till mig och älskling<3 Blev allefall as gott. Riktigt nöjd. Första gången jag gör nått eget. Med lite recept av mamma då så klart :)
Men älskling gillade maten så det kändes as bra thihi. Men sen blev det bara mys framför tven :P
Nu ska jag diska och fixa lite här hemma. Sen ska jag klä tias och sånt. Sen blir det väl stallet :) Underbart!
Fast ja jag vill ju sätta igång min häst med det kan jag inte göra än tyvärr. :(:(:(
Men ska allefall rida Valle lite i dag med och sen i morgon ska jag rida melka och lotta lillebror så ska vi rida ut:)
super kul:)
Men nu måste jag ta tias. Ha en bra dag Kram

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN !

Fick reda på blod svaren i dag. Det visar inte ett skit allså :( FAN säger jag bara... Nått fel är det lixom. Men vad? Ingen som vet. Men vi ska vänta veckan ut nu så har jag kontakt med vetrinären.
Tandläkaren var hos oss i dag. Täderna är inte orsaken allefall. Det trodde inte tandlärakren allefall.
Men ja hon var jätte vass på höger sida och helt sårig på typ kinden eller vad man ska säga. Vänster var lite bättre. Men inte så himla mycket. Hon hade även små jak i munnen pågrund av att hon var så himla vass. INTE BRA! Men ni ska hon vara fin igen. SKÖNT! Kostade 1300 och helt klart värt det. För Anna är bääääst.
Tack min älskade mamma för att du stod för det och köpte massa grejor till beauty :P
För sen var vi i väg och köpte Betfor, B-vitaminer, Gummibett och en salva till mungipan. Sen bjöd mamma på lunch mums :)
Har ju även hjälp Lotta i dag. Tog ut hennes hästar och mockade och fixade vattnet och sen tog jag in alla hästar :) Gick super bra:) Hästarna var super snäll. Ska hjälpa henne i morogn med.
Red Beauty var föresten ute två timmar i dag och det gick super bra :) Så himla duktig var hon :)
Håll tummarna nu för att hon blir frisk.
Men shit allså hon ska vila i två veckor om inte mer och hon börjar redan bli cp pigg hahah xD Lyckat! Men får skritta henne sen om några dagar. Hoppas hon kastar av mig haha xD

Fy fan vilka dagar detta varit!

Stackas min älskade Red Beauty :( I dag fick hon dropp. Ja det tog ju ett tag de. Men jävla vad pigg och gald hon blev. Fick värsta energi haha xD Stod inte still två minuter. haha xD Sen blev hon ju bitch med och bett efter både mig och vetrinären. Men vetrinären gillade henne. För hon hade ju sina egena söta sidor. Hon var inte som alla andra hästar thihi. Typ nått sånt! Men allefall skulle ta det försiktigt med maten nu i några dagar. Så nu ska hon ändast ha 4 kilo hö coh typ få smaka 1 dl kraft om dan bara för att se hon har suget på de. Det hade hon i kväll i allefall. Sen ska hon vila i två veckor. Fick skritta henne om jag vill och om hon inte blev allt för pigg. Hon gillade inte när vi skulle ta ut kanylen för det gjorde nog lite ont så hon försökte resa säg lite. Men gick bra ändå.
I morgon kommer tandläkaren och kolla på hennes tänder. Så får vi se vad hon säger.
Får även reda på provsvaren i morgon.
Så kan inte säger mycket mer än så höra just nu. Vet inte mer än i går typ. Jätte jobbigt. Jag hoppas verkligen vi hittar vad som är fel eller nu om hon mår bättre i morogn vad som har varit fel. Jätte jobbigt lägge men bara att försöka kämpa på.  OBS! Skulle även ta prover på borelia och elishias. Så får se!

Blir ingen julahoppning eller uffe träning så har avanmällt mig från de... TRÅKIGT VÄRRE! Men bättre att beauty blir frisk. För det är det ända jag vill. Älskar mig Red Beauty <3<3<3

Stackas min häst!

Var i stallet i tio timmar i går. Från halv åtta till halv sex. Min häst har ju inte ätit kraft på hela helgen. Fredrs trodde jag inte det var nån fara för det har hänt innan. Så hon var som vandlig på lördagsmorgonen. Var i väg och tävlade i perstorp och gick nolla. Sjukt fin runda :) Sen efter det blev hon hel konstig. typ en timme efter vi kommit hem. Låg ner hela tiden. Åt inte och drack inte. Var uppe och gick med henne och hällde in henne b-Vitaminer och olja. Ringde till hbg djursjukhus. Dom tycker jag skulle kommit in. Men kunde inte för jag fick inte tag i Beautys försäkrningsnummer. Så väntrade tills söndag då. Var i stallet halv nåtta för att foda och släppa ut. Min häst var inte som vandligt. Åt inte och vari nte sur inte normalt. Så jag blev as orolig. Men stack upp till mamma och lämnade tias och så. Sen var jag nere i stallet vid tio.
Ringde till kaarina men hon var i väg på kurs. Hon trodde jag skulle behöva få dropp till henne. Så cringde Drestriks verinären i klippan. Det var en tjej som kom ut. Tyckte hon var riktigt bra :)

Hon började lyssna på henne och såt. Sen tog hon fyra blod prov på henne. För hon var lite gul i tandkötten kunde ha nått med leverna att göra. Sen vill hon kolla henne för kolik för att kunna ute sluta det. Tömde henne och sen stack hon ner en slang genom näsan och av henne vatten och olja så hon fick i säg lite. Sen skulle vi ge henne drog. Men kanylen vek säg så det kom inte tillräkliget med flöde. Så fick ta loss allt igen. Så ville hon inte sticka henne igen. Så hon fick b-vitaminer och kramplösande. Så hon skulle må bra över natten.
Men hon kommer tillbaka i dag och ska ge henne Dropp. Har inte hittat vad som är fel än. Mer än att uttårkad och inte äter. Mamma skulle även ringa tandläkaren som skulle kommit på fredag. Men skulle höra om hon inte kunde komma lite akut i dag eller i morgon.

Ska till stallet vid nio så ska äta och lite sånt. Skriver mer i kväll.
Säger bara stackas min lilla älskade häääst.
Har så dåligt samvete att jag startade henne i lördes :(:(

Red Beauty :)

I dag åkte jag till stallet klockan åtta :) Var i stallet halv nio:) Kollade när lotta hoppade sin hästar. SHIT ALLSÅ! Zukie hon varh elt galen. Har aldrig sett henne så som hon var i dag allså. Hade aldrig i hela livit satt mig på hästen för jag hade flögit som en vante haha xD Men annars gick väl hennes jätte bra :)  Dom hoppas som fan xD
Sen gick jag in och fixade min häst. Så vid kvart i tolv så red Lotta min lille häst:) Gick jätte bra i dag :) Charlott Wallin är BÄÄÄÄSST <3:) Min häst var mycket mjukare i dag sa hon. Såg jätte fint ut när hon red henne :)
Sen hoppade hon henne lite stuts på volt och det gick jätte bra :)  Så kul att se när Lotta rider henne. OBS! Lotta longerade henne lite innan hon red henne och det gick också bra :) Men hon förstod inte riktigt vad hon skulle göra.
Men som sakt att Lotta tror ju bara att hon typ är inriden i skritt trav och galopp och sen inte gjort mycket mer. För hon förstår inte hur hon ska göra. Vi vill ju att hon ska sänka säg och bli låg men inte så lätt för henne att förstå om hon inte lärt säg det.
Men jag älskar min red beauty ändå :)<3<3<3

I morgon blir det utritt eller lugn ridning i ridhuset :) Sen tvätt henne och fixa henne inför morgon dagen.  Plus att alla grejor ska putsas och fixas. Sen packa och så vidare. Längtar :)
Men ha en bra Torsdag kväll :)

WIIIIIIEEE!

Så nu är man hemma från stallet :) Har varit och mockat och fixat till min häääst :) Sen gjorde jag vid henne och skrittade och travade fram henne lite. Sen kom Lotta. Hon skulle rida henne i dag. Det gick bra! Mén Lotta sa att hon tror inte att hon har fått lära säg att gå ärligt i form. Utan sänkt huvudet  och blevit tung i handen och så gott så. Det är är jätte mycket jobb med henne. Kom en lite bit på väg i dag :) Så i morogn ska jag ha skrittat och travat fram henne i ridhuset till elva så ska lotta rida henne igen :) Super kul! Hoppas vi får rätt på henne nu. Detta ska jobbas med hela vinterna. Så hon är fin tills tävlings sesongen börjar igen :)
Men nu ska vi snart äta och sen blir det mys framför tven hela kvällen.
Há en bra kväll :)

Onsadg :)

Ska väl snart fixa till mig till och köra till stallet. Min syster skulle nog passa tias. Så kan jag köra halv två till stallet. Lotta ska rida min häst kvar i fyra :) Längtar ! Ska bli skönt att höra vad hon säger :) Sen blir det hem och laga midda :) Mumms xD Hummm måste komma på vad vi kan äta :P Var ju och handlade i går så här finns ju hemma :)
Men skriver mer i kväll. Ha en bra dag :)


Min kärre lilla hääääst <3


Måndag träning för Lotta :)

Träningen för Lotta gick bra när vi började hoppa allefall. Hon är ju inte så fin på marken precis. Behöver kolla tänderna. så hon går inget vidare på marken nu haha xD Men hon är lika söt för det :) Men allefall hon bara flög över hinderna i går :) Kändes underbart :) Känns som vi har hittat den rätte galoppen nu. Så det är ju bra i allefall. Allefall hoppade bana med olika antal galopp språng vid varje ställe :) Väldigt bra träning för min polle.
Men i och med att allt kände bra på träningen så blir det perstorp på lördag :) LÄNGTAR! <3
Men ha det fint, Hej

Om Red Beauty :)

Lite fatkat om min kära Red Beauty <3

Ett 5 årigt sto efter Lambugini - Modern Art xx. Varit hos uppfördaren sen köpte caroline henne.Hon har Haft henne sen hon var 3 ½ år gammal. Hon var inriden och hade gått tre års champinat när hon köpte henne. Sen red hon henne ett år och sen lämnade hon ut henne på foder på grund av sjukskrivning. När jag var och kollade på henne i stockholm så hade hon varit henne i ungefär 4 månader. Caroline lämnade ut henne på grung av att hon har probelm med sin leder och klarar inte av att rida. Han hade inte gått så mycket när jag fick hem henne. Men innan hade hon varit ute på Pay And Jamp och klubbtävlingar.

När jag fick hem henne

Tog med henne hem insåg att det var ett lite prochekt. Men bara kul :) Hon var en bästemd dam som ville helst bästema över mig thihi. Men efter en månad blev det mycket bättre. När jag fick henne gick det typ att skritta trav och galoppera. För hon hade huvudet rätt upp i vädret. Om jag ska ta det kortfattat. Så allt blev helt anorlunda efter jag fick en ensam träning för uffe. Då vi bara tränade hene på marken. Allt så klick och hon insåg att hon inte fick bästema mer thihi. Hon börja komma ner i form och bli en fin dam. Blev mycket lättare att hoppa henne för jag hade lite mer kontroll på henne :) UNDERBART! Åkte ju bäst som en vante i början.

Sen när jag fick henne lite lugnare både på marken och i hoppningen. Då började jag fatta att det är ju en riktigt fin häst jag har fått tag på :) Först träningstävlingen var i össjö. Då vi hoppade 80. Fick ett stop i kombinationen. Mitt fel. Andr rundan nolla. Sen ditt en vecka senare och startade en 90 cm riktigt tävling och gick nolla.Sen kommer jag inte i håg vad som blev efter det. Men fick börja om lite allefall för det gick lite bakåt. Tror det var ödåkra och där gick det skit hoppade bara en klass. Sen blev det båstade och där gick det bättre igen. Sen hade vi mest sattsat på träning. Vilket har gått jätte bra :) LOTTA OCH UFFE är lätt dom bästa träninga i hoppning. Tack vara dom så fick jag rätt på henne rätt fort :)

Men nu har det kommit lite nya probelm att hon inte vill lossna i högervarv. Så mamma skulle ringa tandläkaren så vi får kollat henne i munnen :) Så hoppas allt blir bättre då :) Nu ska vi till perstorp på lördag och skutta runt lite hoppas det går bra :) Orkar inte skriva mer i dag men hoppas ni fått en lite uppfattning om henne :)


Mamma som fotat :P






ÄLSKAR MIN HÄÄÄÄST <3


Vilken häärlig dag :)

Stack till munka vid åtta i dag :) Lämnade tias och bytte om och lite sånt. Sen drog jag ner till Lotta :) Började longera Zukie :) Hon var jätte lugn och fin :) Riktigt trevlig och mysig häst att ha med att göra på marken :) Sen tillbaka fixade henne. Sen tog jag ute melka och fixade henne. Hon hade deggat in säg i lera så där hade jag och göra haha xD Borstade och sen upp till ridhuset och longerade henne med :) on var pigg som fan. Men var duktig och lyssnade på mig thihi xD Så hon var riktigt fin i slutet :)
Sen tillbaka till stallet fixade henne och sen släppte jag och mamma ut alla hästar. Sen mockade jag alla sex boxar och ströde. Vatten la in lunch i alla boxar och sen sopade jag stallgången. Sen var jag KLAR xD
Upp till mamma som var på klubben så hade hon fixat mat till mig :) Mummms satt inte fel.
Sen bort till min häst. Mockade och fixade till henne. Sen snackade jag lite med Bosse och Ann-Chrestin :)
Bytte om, hämtade tias sen hem.
Sen duschade jag och ficade mig och sen drog jag och Älskling till Ikea.
Köpte: Tre gaderober, påslakan & örongott & lakan , nytt skötbord, Bil matta till tias, Tre kuddar, doftljus, kökshandukar & badlakan Sen tror jag inte det var nått mer.
Nu ska vi fixa på Tias rum till han :)

Ha en bra kväll xD

Hoppas det blir att jag kan rida och tävla dig xD Ingen blir lyckligare än jag :)

Onsdag :P

Så nu är jag hästskötare till lottas hästar till och med lördag :)
I dag blir det att köra till stallet vid tolv.
Mocka fixa till beauty och longera henne xD
Sen Longera Melka och Zukie :P
Sen ska jag även försöka hinna rida valle :)
Hoppas jag hinner med allt thihi xD
Men ha en bra dag :)



Saknar min ÄLSKADE Micha <3<3
Måste åka upp och hälsa på henne nästa vecka eller till helgen :)


Älskar min häst <3<3

Blev träning för Lotta ändån i dag :) Wiiie jag älskar min häääst :) Hon är fan bäääst. Så jävla underbar var on på träningen i dag. Allt har blivit så himla mycket bättre. Hon hoppar bättre och jag hänger med henne över :) Men träning och tålamod ger färdighet :) Allt gick som en kocka i dag så finns inte så mycket att skriva :) I Morgon ska jag i väg på träningstävling i åsbo :) Ska hopp 80 - 90 för att hon ska få självförtroendet tillbaka ordentligt efter allt som var lite konstigt innan :) MEn allt känns så himla bra så är jätte taggad :)
MEn ha en bra kväll. Nu ska jag sova är jätte trött. Hejdå


Måndag :)

Här kommer lite om helgen. För har haft fullt upp hela helgen så. Lördagen började med att jag stack till stan köpte två nya tröjor och ett par ringar. Sen köpte jag sprit till kvällen.
där efter drog jag vidare till stallet. Köpte hästmat och e-veteminer. Sen ner och mockade och fixade allt till henne. Sen kom mamma och tog tias. Så fixade jag min häst för att jag skulle träna för Tina Deboje. :)
Träningen gick super bra :) Fick ätte mycket hjälp av henne och allt kändes jätte bra :)
Nu måste vi ha ut tandläkare till henne för min tränare trodde att hon bitter säg i nederläppen för att henne framtänder är långa. Kanske inte blivit kollad på länge. Så Mamma skulle fixa en tandläkare till henne. Men tillbaka till träningen hon blev jätte fin i slutet släppte i höger verv och blev så himla fin :) Så ska fortsätta göra det vi gjorde tills hon lossnar helt :)
Sen ett stort tack till min ÄLSKAD Mamma för att hon stod för träningen :) 350 Kr :) Vet inte vad jag skulle gjort utan dig <3<3
Sen drog jag och mattias till fredrics jobb och väntade på han. :) Sen hem och packade till Tias för han skulle sova borta. Körde han och sånt. Sen hem och städade och fixade oss för vi skulle ju ha utkläningsparty :) Har väl haft mer ös på festerna vi har haft än vad vi hade. Men ja så kan det bli i bland. Jag var inte ricktigt på hugget. Var väldigt trött. Men blev en super bra och trevlig kväll :)  Emelie fick mig på hugget :) Tack vara Pizzan haha xD
Sen har jag ju en underbar pojkvän som alltid gör mig glad :) Älskar min Fredric Granstedt :)<3<3
TACK ÄNNU FÖR EN UNDERBAR KVÄLL ALLESAMMANS xD

Söndag! Var himla bakis och trött. Gick upp vid halv tre. Städade och fixade. Sen lagade älskling mat till oss. Muuummms det satt inte fel. Sen blev det film med Cajo & Robin. Mycket bra film :)
Där efter drog vi och hämtade Tias. Jag fixade även min häst lite snabbt. Sen käkade vi hpos fredrics föreldrar :) Sen blev det hem och kollade vi stark man och perlamentet. Sen blöev det sängen :) UNDERBART xD

Måndag :) Sitter här och skriver lite ju och har väl varit vaken i 40 minuter. Ska väl till stallet och rida sen. Blir dressyr i dag :) Underbart! Skriver mer i kväll. Kommer även lite bilder sen helgen då :)

RSS 2.0