Dålig uppdaterning!

Hinner inte med detta allså! Har varit mycket nu dom senaste veckan/ Veckorna. Men allefall tränade för Emon i Tistes med min lilla häst. Deet gick väl sådär. Hon var super laddad och lite närvös. Blev lite strässad när hästar kom bakom henne i början men hon lugnade säg. Skönt! Sen Hoppa vi litee små hinder och det gick väl helt okej :) Emon tyckte hon var fin men det finns mycket jobb med henne. Sen lite ouppfostrade men det visste jag redan. Så fick lite öveningar jag skulle göra med henne i stallet och när jag gick med henne.

Sen i torstes tränade jag för Lotta :) Shit allså min häst har aldrig varit så fin :) Lotta gilla henne för hon tar hinderna så änkelt. Trav hoppade hela tiden och efter hinderna la jag en volt och brött av till trav för hon blev så jävla pigg och bara sprang annars. Gick super Bra hon lyssnade fin på mig :) Även fast jag red på hackamar :) Men var en härlig känsla sen i slutet när jag kunde fortsätta i galopp mot hinderna. Underbart :) Så himla duktig var hon :) Älskar min lilla Red Beauty :)

Fredag! Passa otto tills på måndag. Sen kommer Jenny på Tisdag:) Thihi xD Så red båda hästarna i går gick super bra :) Fick jobba lite lugnt i dressyr i dag. Flyttade lite för skänklen och många övergångar. Beauty var jätte duktig. Fick några säg helt perfekt:) Men Otto var med duktig så klart.  Thihi Han är ju äldra och kan allt sånt :)

Lördag! Lite bombar med Otto mannen :) Sen blir det nog träning på Uffe med Red Beauty :) Testa hoppa lite tävlingshinder :P

FREDAG! Vi hade våra föreldrar på besök i går. Käkade kräftor och sånt! Riktigt trevligt faktiskt :)

Söndag !

Vaknade vid tolv av att mamma ringde :P Hon skulle komma hem med Tias :) Så gick på och fixade mig för att gå ner och möta dom. Sen gick vi och käkade frukos på expresso hause :) Riktigt mysigt! Gick hem så hämtade Jenny mig klockan tre så körde vi till stallet :) Mockade och fixade allt till våra hästar. Sen in och fixade dom . Blev hoppning på schemat i dag :) Min häst var super duktigt :) Gick som en klocka! Hoppade hur fint som hälst i slutet. Provade ju en annan nosgrimma på Henne. Och den funkade as bra:) Så ska till hööks och köpa nytt träns:) Blir att ta nått skutt i morgon med för ska testa ha martingal på henne. 

BLev ingen träning för emon denna veckan tränade Otto i stället. Så blev då ingen träningstävling i ängelholm heller. Men sicktar på att vara med i åsbo den 8 de :)

Festade i går och det blev en underbar kväll :) Riktigt nice xD Älskar min Fredric Granstedt <3<3<3 Tackar dig för en riktigt bra och underbar kväll :)


Veckans planerning :)

Måndag: Dressyr & nått skutt.

Tisdag: Tömköra / longera

Onsdag: Skritta ute

Torsdag: Hopptäning för lotta om hon har plats.

Fredag: Vila!

Lördag: Skritta ut & Dressyr.

Söndag: Uteritt!

Mysig dag :)

Gick upp halv tolv och käkade och så med älskling :) Sen fixade vi oss och så. Sen körde vi till min pappa :) Var väl där vid två. Så jävla längrsen jag träffade han :) Det var riktigt kul faktiskt. Kul och träffa alla syskon och hans fru Anna med :) Var där till fem, satt och snacka och sånt :) Dom skulle komma hitt i veckan och kolla var vi bodde och så:)
Sen när vi körde hem skulle vi stanna och käka. För jag var as hungri. Stannade vid erikslunds hotell. Där ligger ju en tjosk och där köpte vi mat. Jag skulle ha köttbullar med mos. Men FYFAN säger jag bara. Det luktade bara gris om det allså typ riktigt stall med skit. Fy fan det var det äkligaste på länge. Så åt gurkan och en tugga på dom äkliga köttbullarna men höll på att spy och fick även klökningar. Hon måste ha gjorde dom i ett kostall eller grisstall aldrig mer jag äter där.

Sen körde vi direkt till stallet. Skulle rida med Jenny som vanligt :) Fick höra att min häst att varit busig i hagen i dag och lekt jävel. Men jaja! Hon är ju inte så gammal så hon behöver väl det. Gjorde allefall vid henne så red jag med jenny. Gick så där. Hon var pigg och busig. Men var lite öm om föttrena. FAN att jag inte fick henne nyskodd. Men ja hovslagaren kommer på Torsdag:)  Men det blir ingen träning med henne för emon. Ska bara rida henne lite lugnt nu. Ska träna jennys häst Otto i stället :) Efter stallet körde vi och handlade mat och käkder till Mattias :)

Men nu ska jag plocka undan maten, för vi har precis käkat tacos. Mums! Sen blir det film.
Ha en trevlig kväll :)

Veckans plan :)

Måndag: Dressyr

Tisdag: Hoppträning för Emon

Onsdag: skritta ut och lite lungt på banan

Torsdag: kanske träningstävla i Ängelholm
 
Fredag : vila!

Lördag: Uteritt

Söndag Dressyr eller uteritt

Lördag & Söndag:)

Lördag
Skrittade ut med jenny i en timme. Så himla mysigt! Min häst var super duktigt :) Gick först hela rundan :)Men hon testa att vända och sticka hemåt två gånger. Men sa till henne och sen gick hon. Duktiga Red Beauty :)

Söndag
I dag få min häst vila. Ska bara borsta henne lite :)

Ridpasset i dag :)

Min häst var lika fin som i går :) Gjorde samma sak. Mycket övergångar och tempo växlingar och sånt. Sen flytta jag henne lite för skänklen och gick helt ok, tror inte hon kan det riktigt. Men bara fortsätta jobba henne så kommer det väl snart:) Men nu hinner inte skriva mer nu. Ska snart ner till ljusfesten :) Ha det fint, hejdå :)

Min älskade häääst :)

Min häst var så jävla fin i dag :) Shit helt sjukt! Skrittade och trevade mest tog ett varv i galopp i varje varv :) Men hon släppte helt i skritten och treven och blev super fin :) Så himla skönt och kul. Men behöver vi bara träna på många övergångar och tempoväxlignar :) Men det blir bara bättre och bättre för varje dag som går :) I morogn blir det nog att rida på stubbåker :) Ska bli skoj :) Thihi xD
Men nu ska jag mysa med älskling :)


 Min älskade häst i hegen :)


Hippan och Red Beauty :) Hippan vill inte hon ska vara så när gången haha xD

Hoppning med Red Beauty :)

Hoppade Red Beauty i dag och det gick skit bra :) Hon var super fin. Tränade mest att bibehålla galoppen i svängarna och sånt. Men det gick jätte bra och hon försökte varkligen göra sitt bästa :) När jag red fram så gjorde jag många över gångar och tempo växlingar och det gick super hon lyssnar bara bättre och bättre :) Nu är vi taggade för Emon täning så nu längtar vi tills på tisdag :)

Älskar Dig Red Beauty <3


Red Beauty <3

Så har varit mycket nu :P Men har ridit Red Beauty nu lite och hon  har varit super fin, Men är typ som en tre, fyra åring. Men i dag var hon super fin xD Kändes as bra. Tänkte hoppa lite i morgon.
Orkar inte skriva så mycket nu. Men här kommer bilder på henne :)


När jag prov red henne :)


Andra dagen jag red henne hemma :)


Tredje dagen jag red henne :) Super fin :)

RSS 2.0