Hantly med Micha!

Så nu är man hemma från hantly! SKIT SÄGER JAG BARA :( Kan ju räkna med att jag inte kommer kunna tävla denna sommaren häller:(:(
DAMP!
Men allefall vidare till Micha! Kom ditt redan två dagar innan vi skulle ditt sa jag till mamma och alla i stallet att hon är inte bra. Ja och jag hade helt rätt.
Halt på båda bak och ett fram. Inte vidare normalt när hästen har vilat. Sist vi var där behandlade vi ena bak. Men det har inte blivit bättre.
Så nu tog dom blodprov och skulle kolla om hon hade fått borelia. Så får reda på det på fredag eller måndag. Om hon har det så kommer hon att åka hem. För det kan ta upp till 1 år innan hon blir bra. Om hon äns blir bra :(
Men jaja det är bara att vänta tills på fredag eller måndag och se vad proverna säger.
Men jag hoppas verkligen på det bästa.
Men hon trodde det var borelia så jag är väl lite inställd på det :(:(

Men nu ska jag vara lite trevlig mot Anna :) Ha det fint, hejdå

Dålig uppdaterning!

Jag vet jag är dålig på att skiva här. Men hinner typ inte har fullt upp hela tiden med Mattias och så vidare :)

AKUTEN I ÄNGELHOLM!
Men har inte behövt opereras än i allefall. Dom sa att blindtarmen kunde var irriterad och ha en börja till inflamation. Men att kroppen tar hand om det själv. I och med att jag var lite bättre dan efter. Så det känns himla sköönt xD Men känner det i bland men hoppas det försvinner helt snart.

ONSDAG!
Började dagen med att ta bussen till munka för att Mattias skulle till bvc :) Så nu väger han 4900 nått :) Så nu har han gått upp ett kilo sen bb :) Sen är han 57 lång så väx 5 cm sen bb :) Himla gött :) Sen gick vi till nån sån familje grej och där var himla trevligt :) Ska nog fortsätta att gå ditt varje onsdag :) Det är bra för Mattias med så :)
Sen hade vi unghäst tävlingar på klubben :) så satt där och kolla de. Träffade även massa trevligt folk:) Sen blev det att jag och Tias sov hos mamma :) 

TORSDAG!
Var på klubben hela dan för vi hade unghäst tävlingar :) Satt & kollade och snackade med lite folk:) Mycket trevligt:) Sen skrittade jag Micha och det gick bra. Även om hon var as pigg och spänd. Thihi hon försökte ta säg ut från gräsbanan för dixi gnegade på henne thihi. Men det fick hon inte tur att jag satt kvar i och med att jag skrittade barbaka thihi. Men Micha är ju typ alltid snäll även om hon kan var vädligt pigg :) Älskar henne <3


Akuten hela dan i går..

Så då var man på akuten hela jävla dan i går. Från elva till halv åtta. Hade as ont i magen. Mamma ringde tilll kvinnoklenikens akuttmotagning. När vi väl kom ditt fick vi inte komma in direkt. Dom tog lite prover. Sen fick vi vänta 1½ timme. Så vi gick och käkade. Men lixom helt sjukt att jag skulle behöva gå runt och ha så jävla ont. Så när vi kom tillbaka fick jag vänta typ 45 minuter till. Kul eller inte! Men när jag väl kom in så hittade dom inget fel. Det var ju det ända stället dom tog i mot mig i och med att jag precis fått barn.

Allefall sen vänta vi säkert en 30 minuter till på att få en remis till kirurgens akutmottagning. För dom trodde det var bildtarmen. När jag väl fick remisen. Så sa dom fna änns inte till att jag skulle gå ner. satt där typ 20 minuter. Så kom hon den bästa tjejen hon bara men vad fan sa hon inte du skulle gå ner. Nej jag fick bara denna i handen. Men men ta hissen ner till kirurgen nu.

Så vi snabbt tog hissen ner. Så anmällde jag mig på två stället och blev inskriver och allt. Så fick vi ett rum. Var ingen britts. Så hon skulle gå efter en. Bara för att hämta en en britts tog väl 45 minuter. Helt sjukt fan! Sen satt vi där och vntade från halv fyra fyra nått till sju då fick jag hjälp. Hade så ont så jag viste inte vad jag skulle bli av.

Hon klämde och tryckte och hade säg. Så sa hon ja det är på det området bildtarmen sitter så mest troligt är det de. Så vill hon att jag skulle stanna över natten. Men det sa jag nej till för jag var så himla trött och sur. Palla Lixom! Har fan vatt där hela dan. Så hon bara ja åkhem men va inte hemma själv bara. Men du måste till akuten i  ängelhom i morgon på en koll.

Så ja nu ska jag fixa mig och dra till akuten i ängelholm. Hoppas man kommer hem i tid. Ha det fint! Hejdå

Mattias en månad :)

I dag blev min älskade son Mattias en månad gammal :) Shit vad tiden går fort känns som vi precis kom hem från bb. xD Men allt går super bra med han så det är skönt :)

I dag har jag tvättat och allt sånt. Så nu har vi rena kläder igen. Sen badade jag tias och så fick han rena kläder. Sen käkade jag frukost och fixade mig. Sen blev det stan med syster :) Köpte en perfym och en tröja till älsklings fredric <3 

Men nu sitter vi och kollar tve.
Skulle mest bara skriva att Mattias blev en månad i dag xD
Men ha det fint, Hejdå


Söndag!

Bakis och trött som fan. Hade super trevlig kväll i går. Men ja haha jag kom aldrig ut i stan. Däckade i sängen. Var så himla trött. Sen blev det nog lite mycket sprit för att inte ha drukigt på länge.
Men allefall vaknade när fredrik kom hem. Fick nått ryck att jag ville kolla efter min plånbok.
Hittade inte den :(
Fick panik för hade lixom en hel del pengar i den. Så ringde syster min.
Hon var ju här i går. Fick inte tag i henne.
Försökte sova med gick inte. Tänkte bara fan måste hitta den. Ringde till mamma! Var ledsen och hade panik. Lixom FAN! Hon sa att ajg skulle lugna mig och inte tänka på det nu utan sova.
Lätt lixom när man är av med hela plånboken.
Men försökte sova igen. Gick inte! Ringde cajo i gen så svarade hon. Hon kom till mig så lettade vi.
Hitta inte den :( Efter ha letat och sånt i 2 timmar gav jag upp. Vi la oss på sovan.
Cajo somnade och jag låg vaken tills halv sju nått sånt.
Sen somnade jag. SKÖÖÖNT SOM FAN xD

Vaknade vid halv nio. Låg och snackade ett tag och sånt. Sen började vi städa. Fy fan vad här såg ut om jag säger så. Efter många om och män. Så hitta cajo plånboken under bordet i en påse. La den vist i påsen när vi var i affären och handlade . Haha xD
Så jävla glad blev jag. Så jävla lättnad. xD
Fixade klar och sen gick vi ner och handlade frukost. Käkade och sånt!
Fy FAN när vi kom tillbaka från affären vad det luktade sprit i lägenheten. Fick vädra!
Cajo diskade och jag plåkade och fixade. Sen blev det duschen.
Fixade mig och sånt sen blev det att ta bussen till munka och hämta min älskade Mattias.

Hem! Så ringde cajo så kom hon. Så tog vi mattias och hennes vove rex och gick och köpte galss. Sen gick vi en runda och sen till affären och köpte hårfärg för att färga mitt hår. Blev super bra i allefall.
Sen kolla vi tve och sånt. Sen köpte vi kebabrulle och käkade.
Nu försöker jag och fredric natta Mattias fast det går inte bra. HAHA
Tack syster för en trevlig dag :)

Men måste kila nu, Ha det fint. Hejdå

Shit, vad trött man kan va!

I dag har jag varit med min älskade Anna hela långa dan :) Riktigt trevligt! Hon kom till mig i morse och så käkade vi frukost och lite sånt. Mattias bajsa utan för blöjan. Så det kom i soffan. BAJS MATTIAS, får han hetta nu. Blev itne så glad på han precis. Men han är ju lite så han fattar ju inte haha xD Men allefall städade soffan och sånt. Sen fick vi skynda oss till bussen.

Tog bussen till munka för att jag skulle till bvc med Mattias. Anna var så snäll och hängde med :) Allt var super bra med Mattias och kurvan såg super bra ut. Han hade gått upp 300g super bra:) Så nu väger han 4380g :) Längd tar man inte varje gång. Så det får ni vänta med tills på tisdag.
När vi var kalra där drog vi till min mamma som var på klubben. Snackade med henne. Sen fixade jag Michas mat och hö och pussade på henne xD

Sen ringde jag hennes ägare. Ville veta proverna xD Men han förstod inte lappen. Men han trodde allt bar bra. Men han skulle ringa hantly på måndag. Hoppas att hon bli fick och bra så fort som möjligt xD Vill tävla och träna ju. Allefall så skulle han komma till mig vid halv sex för att ge mig pengar.

Så ja! hummm! Typ fyra timmar kvar tills han skulle komma. Så vi snacka med min mamma och gick upp och käkade pizza och massa sånt. Chillade mest! men har gått en massa i dag thihi.
Tog bussen hem till ängelholm vid sex.

Sen var jag och hanlade och sånt. Sen lagade jag och älska mat och kollade på talang xD
Men nu ska jag kila. Måste sova ska till stan med syster tio i morgon. Sen ska vi ju festa med cajo & daniel på kvälla och några till xD

Ha det fint, Hejdå


Torsdag :)

Underbar dag :)
Denise kom till mig vid tolv :) Fixade Mig klart och sånt. Så drog vi ner till stan. Skulle fika på espresso house xD Så kom även min syster ner :) Satt där typ i två timmar om inte mer. Träffade även sanna så hon satt där ett tag mer oss så himla trevlig och kul att träffa henne xD Sen kom Anna. satt kvar ett tag sen gick jag cajo och Anna hem till mig. Men sen drog vi hem till Anna för att kolla kläder. Väntade på hennes mamma. Så hon fick se Mattias xD
Sen blev det hem till mig igen. Så kom peter och pernilla med. Fredric var hemma när vi kom. Kollade Hocky och snackad och käkade och sånt. Mycket trevligt!

Så tyvärr så var jag inte hos hästen i dag för bussen gick så jävla dåligt så pallade inte då lixom. Thihi Men min mamma tog ju hand om henne.

Ha det fint, Hejdå :) Bilder kommer nån annan dag :P

Tisdag :)

Ja Mattias väckte mig vi 5 på morgonen. Så pigg man var då. Nooot! Men vid halv sex gick jag upp och gav han mat. sen ficxade jag mig och han. sen vid fem över åtta skulle jag ta bussen till munka. Skulle ju träffa Michas ägare där vi nio. Snackade med han ett tag sen åkte han. Så gick jag till mamma och pratade med henne ett tag. Sen vidare till bussen.

tog bussen till skola och hälsade på klassen :) Riktigt kul faktiskt xD Var där i lite mer än två timmar :) Träffade alla och så. simon tränade även på att vara pappa hahah xD han höll Mattias. Sen kom marielouise och snodde han i från han. Det är min lärare då.
Ja det var riktigt trevligt och roligt att träffa alla igen allefall :)

Sen blev det hem! när jag kom hem så städade jag och fixade. käkade även lite. sen vid sex tiden kom fredric hem. Så då duschade vi och fixade oss. Sen drog till till peter, pernilla, kevin och nalla thihi xD Snackade och käkade och hade trevligt. sen spelade vi även spel. Vi var två mot två. För ja jag ville inte vara själv hade bara gjort bort mig. Sen hade jag fullt upp med mattias med.

Men ja denna gången vann Fredric och Peter men ja det var bara en jävla tur. Sen lixom vi tog ju inte det på allvar. Plus att jag var upptagen med Mattias. Men ja vi lätt ju dom vinna lite med för annars hade dom bara blevit ledsna :P Thihi xD 

Men tack för en super trevlig kväll. Ha det fint, hejdå


Måndag!

HANTLY :(

Dagen började med att mamma hämtade mig i Ängelholm. Körde till stallet. Tog in om borstade mig och sånt. Sen vid nio tiden lastade vi. För vi vist inte om hon gick in. För hon har inte åkt sen hon kom till mig. Men hon var duktig kastade säg ut en gång. Sen gick hon rätt in. Vi var på hantly halv tio. hade tid vi tio.

Men vi kom inte in försten kvart i elva. Dryt eller vad! Började med att springa och böjprov och longerning. Hon var halt på vänster bak. 

Så fick vi komma in i ett rum. Där dom tog blodprov på henne. Två stycken! Dom vita plodpropparna var inte bra. Det betyder har hon har inflamation i kroppen :( Inte alls kul :(:( Sen det andra provet får vi reda på i veckan. Den var muskel prov.

Så la dom en bedovning på väster bak där hon var halt. Väntade 15 minuter! Hon helt rätt det var där det satt. Hade kotledsinflamation :( Hon trodde att hon hade sprakat i boxen. Så hon ville rönka benet för att vara helt säker så det inte sitter nått löst. Hon fick lugnande. Väntade hur jävla länge som hälst på rönken. Men efter en lång väntan kom vi äntligen in.

Men bilderna såg fina ut. Skönt det! För där var jag fett närvös. Så förklara jag för barbro att hon har gått för hårt innan när hon var ung och hon annan människa.  Så komma hon när hon var där sist och det var i början av septemder. Sen kom hon till mig i december tror jag. Lixom det är ju inte längesen hon var där sist.

Det känns som jag bara hinner få igång henne i tävlings kondis och sen blir hon halt igen. Lixom jag vill ju inte plåga henne.. Så hon ringde Thomas michas ägare. Frågade om vi skulle behandla. Elelr hur vi skulle göra. Vi skulle behandla så vi gjorde det. Så får vi se vad muskel proverna säger.

Men jag tror inte hon kommer hålla. Hon är lixom så stor och har gått så hårt innan i sitt liv. Men nä jag tror inte på henne. Men jag hoppas hon bli bra. Men ja får se. ÄLSKAR DIG MICHA <3


FIKA xD

När jag kom hem så smsa jag Anna och frågade om hon ville fika. Så klart ville hon det :) Hon kom hitt så fixade jag mig och Mattias och så drog vi ner till stan. Anna tog ut pengar och sen gick vi till epresso house.. MUMS! Drack en vanillj latt. Så jävla gooooottt xD

Satt där inne en timme. Sen gick vi till apoteket skulle köpa en sak till mig. Sånt äkligt jag måste dricka nu :( Sen gick vi vidare hem till mig. Satt och snackade och bytte blöja på Mattias. Sen kom fredric hem. Han körde igen för han skulle ett ärende.

Så jag började på maten. Anna hjälp mig :) Tack så mycket Anna <3 Hade inte klart det utan dig. inte lätt när Mattias skriker och mat på spisen.. thihi! Sen när maten var klar käkade vi. Mums! Gott som fan var det.
sen kollade vi tve och snackade och sånt. Vi tio tiden drog Anna hem.

Sen duschade jag och fixade för natten.
Tack för en underbar eftermidda/kväll Anna Olofsson :) <3




Mattias badade :)

I går badade jag Mattias :) Mamma var här så hon tog lite bilder :) Han tyckte det var super sköönt xD Bara låg och gotta säg :) Thihi! Men här kommer lite bilder från det :)






























Men kan ju inte säga nått annat än att han är sjukt jävla söööt :)
Orkar inte lägga ut fler nu.
Men här fick ni lite bilder på min älskade Mattias <3

Trött som F.A.N!

Allt började i går kväll. Var hemma vid 5 tiden. Duschade och fönade håret med min nya fön. Sen fixade jag med mattias. Så kollade vi tve och sånt. Men det var inte tillräkligt bra för Mattias. Men efter han fick mat så blev han lite lugnar typ 20 minuter. Sen var det inget som var bra han bara skrek och var allmänt jobbig.

Sen kom fredric hem vid sju tiden :) Fick jätte fin blommer av han. Tack Älskling <3<3 I love you fredric <3<3

Vi fixade mat och sånt. Blev pytt i panna som går fort. Jag hade sån jävla huvudvärk så jag viste typ inte vad jag skulle bli av. kollade på scoby doo och käkade sen allefall. Sen somnade jag till mellan varven. Men gick inte så vidare bra. För Mattias bara skrek hela tiden. Fick han att somna till två gånger på min magen. Men så fort jag la han i sängen så vakna han och skrek. Underbart, Noooot! haha xD

Kväll fortsatte så. Jag ville bara sova fast klockan bara var en 8-halv nio. Vid 9 tiden la jag Mattias i sägen och så gick jag och la mig . Så kom fredric med. Men låg inte länge från han skrek då skulle han ha mat. Matade han och bytte blöja och sen la jag han igen.

Han somnade och jag somnade vi halv tre vaknade han i gen. Underbart eller inte! Matade han och byte blöja. Sen som han kanske en timme och sen skrek han så höll det på fram tills klockan var halv åtta. Lixom jag var så jävla trött. Men ja det var bara att hålla säg vaken.

Allefall sen gick jag upp. Vid åtta drog fredric till jobbet. Sen fixade jag mig och Mattias och käkade sen tog jag bussen till Mamma. Sitter hos mamma nu. Hon försöka hålla MAttias vaken. För han ska vara vaken hela dan i dag så han sover i natt. Men nu ska jag fixa mat till Mattias sen ska vi till Micha. Ska ju borsta och fixa lite med henne. Sen skulle vi nog prov lasta henne i dag. För vi ska ju till hantly i morgon. Men ska dra nu ha det fint, Hejdå <3

OBS! I kväll kommer mysbilder på Mattias sen jag badade han i går när mamma var hos mig. xD


FAN, JÄVLA SKIT RENT UT SAKT!

Fredagkväll :)

I går var jag ju hos Micha. Borstade och pussade på hennne. Gjorde vid henne för att longera. Tog ut henne gick med henne lite. Sen longerade jag. Fan skulle aldrig gjort det :( Började i trav i båda varnen. Höger var såg inte alls bra ut. Hon var spänd över hela ryggen med mest över rumpan. Sen vänster var så bättre ut. Tog galopp i vänster så bättre ut än i traven. Sen skulle jag se hur det såg ut i höger. Kan säga att jag blev fan rädd. Hon galopperade ett varv sen bara försvan höger bakben så hon nästan gick omkull. Shit allså! Så blev hon själv rädd och fick ont. Som ni säkert vet så vill hästarna springa i från det onda. Så hon stack i väg och jag fick inte stopp på henne. Tog typ 5-6 varv! Lixom fan jag trodde det var bättre nu med inte det inte. JÄVLA SKIT ALLSÅ. Bli allefall hantly på måndag. Så får vi se vad det säger. Hon få äventuellt åka henne och bli frisk och gå på bete. Så då är jag häst lös :( Men får väl leta efter ny häst i så fall. Men kan inte göra det från jag kan börja rida igen. Men får se först vad det säger på hantly. 

Mattias vägra sova!  

Åkte hem med fredrik efter stallet. Vi fixade och lite sånt. Sen duscha man och sånt. Gav Mattias mat! I och med att han sovit typ hela dan så vill han ju inte sov. Så fredric lagade mat och jag försöka få skitungen att sova haha. Men gick inte vidare bra. Tillslut prova jag lägga han i sägen för att han slumra till. Men gick typ i 5 minuter sen skrek han. Så hämtade han la han i soffan. HAHA xd så käkade jag och sånt. Kollade även på talag och myst med älsklingarna. Men vid lite över tio gick jag och fredric och la oss. Mattias låg klar vaken i sin säg. Men till slut somna han väl. haha xD
Men hade alla fall en mysig kväll. Även min skitugen Mattias inte ville sova thihi.


Lördag Morgon!

Men nu är det lördag morgon och jag vaknade halv sju men gick inte upp försen sju. För fredric tog Mattias. Skööönt! Fick sova en halvtimme extra. Sov väl inte men låg kvar. Sen gick jag upp matade mattias och kollade på MTV :) Sitter fortfarade vi MTV med mattias vid sidan om mig. Men nu har affären öppnat så ska klä på oss och ta mattias på magen och gå ner och handla lite frukost. Fredric har åkt för att köra cross. Allefall sen kommer min mamma in för hon ska hjälpa mig och bada mattias xD  Så ja ni får ha det bra. skriver kanske mer sen. Hejdå :)


Hejsan hoppsan :)

Har inte haft tid att sitta vid datan så mycket nu. Har fullt upp med Mattias om dagarna. Men det är kul och mysigt. Har varit mycket hos mamma och snackat och hon har hjälp mig med han :) Skööönt! Men annars gå allt bra med han. Sånt snällt litet ängla barn thihi. Vist han har väl sina dagar han skriker med, ja så är det väl att vara liten.

Har inte heller hunnit vara i stallet så mycket nu. Men Micha har skaddade säg nu, sen hon fick vila. Tråkigt som fan! Men hon är bättre nu. Men ska hålla i gång henne med longerning och sånt tills på måndag för då ska vi till hantly. Hoppas att det inte är så farligt med henne. Men ja jag får ju ändå inte rida på 6 veckor till, två veckor har ju gått nu. Vill Rida, träna och tävla igen så hoppas tiden kan gå lite fort nu. Haha xD
Men har allefall varit lite hos micha och bortstat, pussar och gått med henne. Mysigt värre! Hon blir så himla glad när jag kommer så :) xD

I går var vi hos peter & Pernilla :) Trevligt värre xD Där gjorde mattias säg hörd om jag säger så. Skrek från vi kom ditt tills vi typ åkte hem haha xD Men sen sov han gått när vi kom hem. Allefall vi käkade grillat och snackade. Riktigt trevligt och mysigt :) Tack för en trevlig kväll.

Tistes! I dag var jag och Mattias på klubben och kollade på Emon träningen :) Shit vad jag saknar att träna och hålla i gång. Men ja det får väntas i 6 veckor till :( Men allefall kul att sist och kolla och lyssnar allefall xD
Mattias fick även packet av Lotta,Iren, valle och Morris :) Tack så jätte mycket:) 

Torsdag! Var hos bvc :) Allt var strålande med Mattias xD Han följer växtlinjen super bra :) Nu väger han 4080g och är 55 lång :) Ska ditt på fredag 14 igen :)

Men nu ska jag kila. Skriver mer nån annan dag, när jag hinner. Men där är lite vad jag har gjort. Men ha det fint, hejdå<3

Mysig söndag :)

En riktigt mysig söndag. Gick upp tio i dag. Matade Mattias och myste lite med han. Sen la jag han i sängen. Fixade till innen på hans rum. sen diskade jag och torkade av borden och damsugade. För mattias var så duktig och sov i sin säng. Sen käkade jag och sånt. Så ringde fredric! Han sa att han var på väg hem. Så började fixa till mig för jag satt i pejamas än.

När han kom hem så satt vi vid datan och lite sånt. Snackade och tog det lugnt. sen vid halv fyra tiden. Gick vi en lång runda på typ en timme. Gick längs ån :) Super mysigt! Kom hem så kollade vi på film och sen vid sex tiden kom hans föreldrar. Så käkade vi pizza och nu sitter vi och kolla tve.

Shit allså! Jag har inte varit hos min häst på två dagar. Känns as jobbigt men har svårt för att hinna med allt just nu. I morgon blir det att mamma kommer vid åtta så ska hon hjälpa mig att tvätta. Har tvätt tid mellan 8-!2 :) Sen blir det med mamma hem och så ska jag med henne ner och pussa på min älskade micha. Thihi! Ska även ringa hantly :) Men nu ska jag kila. Men ha det fint, Hejdå <3


RSS 2.0